est FIN RUS

3 pientä neulaa korvaan!

Akupunktiohoitoon tullessasi pyydämme noudattamaan seuraavia sääntöjä:

 

Poista kultakorvakorut mm. valkokultakorut

 

Älä pidä kultaesineitä korvan alueella kunnes neulat ovat korvassa (noin kolmen viikon aikana)

 

Hoidon vaikutusta heikentävää alkoholin tai muiden päihteiden käyttöä ei suositella koko hoidon aikana.

 

Jos olet tottunut juomaan aamuisin kahvia, suosittelemme tilapäisesti luopumaan myös tästäkin tottumuksesta, sillä tottumukset johtavat "liukkaalle polulle".

 

Hoitomenetelmät: Korvan vastaaviin akupisteisiin pistetään kolme neulaa, toimenpide kestää noin viisi minuuttia.

 

Toimenpiteen tuloksena aivot palautuvat tupakointia edeltävään tilaan. Lääkärillä on myös apukeino niille, jotka pelkäävät, että tupakoinnin lopettamisen jälkeen paino alkaa nopeasti nousta. Tämän varalta laitetaan yksi lisäneula, joka valvoo, ettei ihminen tupakoinnin lopettamisen jälkeen ala syödä liikaa.

Neulat jäävät korviin (laastari päällä), kunnes korvan aktiivipisteet pitävät ne kiinni. Asiakkaat ovat hyvin erilaisia, eikä näin ollen prosessin kestoa voida ennustaa. Joku tarvitsee muutaman viikon, joku muutaman tunnin ja kolmas monta kuukautta. Tupakoinnista luopuu noin 90 – 95 % tämän menetelmän käyttäjistä. Nikotiinilaastareita vastaan puhuu se, että psykologisesti ihmisen on helpompi lopettaa tupakointi heti yhdessä päivässä, joka on mahdollista akupunktion ansiosta. Laastareiden käyttö on pitkäaikainen prosessi.

Hoitoon ei voi tulla nälkäisenä, mutta ei myöskään runsaan syömisen jälkeen. Neulahoidon aikana suositellaan noudattamaan terveellisen ruokavalion periaatteita. Ylirasituksen yhteydessä ennen hoitoon hakeutumista kannattaa löytää aikaa lepäämiseen, sillä hoito rasittaa myös jonkin verran.

 

Huomio! Tupakoinnin lopettamiseen pitää olla myös lopettajan oma tahto ja hänellä pitää olla jo tupakkariippuvuus.

 

 

Juuli 2020 
 
E T K N R L P
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

   Valitud päev
   Broneeritud